Wpis z mikrobloga

• 0
@emtei: 3G + gps to mega żarłoczne combo, więc nie liczył bym na więcej niż 5- 6h włączonego ekranu w tych warunkach.
  • Odpowiedz
@emtei: Ja mam, obejrzeć możesz też w jakimś euro rtv czy innym saturnie - w większości są wystawione. Plastik jest mega wytrzymały - nie raz spadł i żyje, wg mnie świetna technologia. Wygląda jak plastikowa mydelniczka to prawda, no i nie robi wrażenia hi-end. Co do baterii - to zależy od wyświetlacza, ja mam na auto + wskaźnik na maxa w prawo rozjaśnienia no i wytrzymywanie baterii na 3g, a
  • Odpowiedz
@Wapniak: świetnie opisane, dzięki! pozostanie tylko problem braku fizycznej klawiatury no ale na to już nic nie poradzę, nadal najlepszy fon z klawiaturą na pl rynku to mój aktualny - HTC Desire Z ;/
  • Odpowiedz
@emtei: naprawde jak sie przesiadziesz to zapomnisz o klawiaszach, wiem bo sam tak mialem. jest tyle metod do pisania ze hej, mozesz pisac literkami z osobna, mozesz swype robic czyli jezdzic palcem, mozesz nauczyc swiftkeya słów i wtedy piszac jendo slowo kolejne bedzie przewidywane przez program jesli dane zdanie juz kiedys pisales a do tego masz tez glosowe pisanie z google. tyle alternatyw ze spokojnie cos znajdziesz dla siebie, stockowa
  • Odpowiedz
  • 0
@madtrexx: weź przeczytaj ze zrozumieniem co napisał emtei (... z włączonym endomondo i ekranem cały czas...) i już zakończ wać pan. Zrozumiałem puentę. Sgs3 jest arcyzajebisty a kto twierdzi inaczej jest goopi, tak?

Masz rację, nie biegam. Gram w piłke i chodzę na siłkę 2 razy w tyg. Czujesz się lepszy lolku?
  • Odpowiedz
  • 0
@madtrexx: seryjnie, tak antypatycznego, zadufanego w sobie typa jak Ty już daaawno nie spotkałem w internetach. Wyraziłem swoje zdanie a Ty na siłę ciśniesz jaki to zajebisty Ty i Twój telefon jesteście.

Definitywny EOT ode mnie buraku.
  • Odpowiedz
@emtei: dobry wybór, będziesz zadowolony. :D

... ja się dałem ponieść fantazji i obecnie mam iphone 5. :P

Nadal jednak jestem w obozie droida, bo wszędzie tacham również nexusa 7. ;) #tylewygrac

Pozdro 9000
  • Odpowiedz
@zapok: ale k---a z Ciebie archeolog... No no... Tylko osiem tygodni temu zakończyła się dyskusja.

Poczytaj ze zrozumieniem i zauważ, że nawet op przyznał mi rację. Idź do najbliższego operatora i porównaj ekran np. htc one x i sgs3 obok siebie, jeżeli nadal nie widzisz różnicy to szukaj okulisty.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@przemek6085: ekran sgs3 się nie rysuje? Jakoś na moim jest parę rysek. Nosiłem sgs1 w tanim chińskim etui skóropodobnym za dychę (który wymieniałem może ze 2-3 razy). Kupiłem tamten telefon we wrześniu 2011. Wymieniłem na sgs3 tydzień temu. I co? Jedynka ciągle wyglądała jak nówka, dokładnie tak, gdy jak ją kupiłem. Po prawie 2 latach! Zresztą tu czas nie gra roli. Takie etui to idealne zabezpieczenie - po prostu gdziekolwiek
  • Odpowiedz