Aktywne Wpisy

rtone +23
Chłopak daje swojej dziewczynie lalkę, ona denerwuje się i wyrzuca lalkę na ulicę.
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1. jaki najtańszy mac(book) wystarczy do legalnego tworzenia softu pod iOS oraz App Store (aplikacje natywne, żaden Xamarin)
2. jak jest z kompatybilnościa wsteczną, czy jak napiszę apkę pod iOS 4 to będzie automatycznie działać pod wyższymi
Mam doświadczenie tylko z Windows i Linux, na iOS/OSX praktycznie żadne. Na stronie Xcode piszą o minimalnych wymaganiach co do wersji OSX, z kolei niektóre wersje OSX wymagają nowszego sprzętu. Czy jeśli użyję starszego Xcode na starszym sprzęcie to wystarczy mi to do tworzenia apek pod iOS4+?
#ios #iosdev #programowanie
@dcoder: Każdy, który udźwignie Ci najnowszego OSXa (bo zakładam, że będziesz chciał pracować na najnowszym).
Jedyna kwestia jakiego poziomu komfortu oczekujesz (szybkości działania).
:)
Lista urządzeń wspieranych przez OS X El Capitan:
iMac (połwa 2007 r. lub nowszy)
MacBook aluminiowy 13" (późny
Ale na vm nie powinno byc problemow
@mafiozorek: Jeszcze pół roku temu na takim pracowałem (late 2011). @dcoder Po wsadzeniu SSD śmiga i do dzisiaj byłby wystarczający do wszelkich potrzeb. Zmieniłem, bo na coś trzeba generować faktury, a poszedł dalej w rodzinę :)