Wpis z mikrobloga

@SwiatBaterii: Swoją drogą to szukam jakiegoś telefonu pozbawionego dotykowego, dużego wyświetlacza a w zamian chciałbym wytrzymałego telefonu z długą żywotnością baterii. Krótko mówiąc telefon komórkowy, a nie smartfon. Widziałem, że niektórzy producenci wypuszczają ponownie telefony pod takie wymagania. Na allegro są oferty z dopiskiem ip65 do 67 i baterią, która na czuwaniu ma ponad 30 dni, ale sam nie wiem jaki najrozsądniejszy byłby wybór. Polecilibyście coś dobrego do 500zł?
edit: dobrze
  • Odpowiedz
@SwiatBaterii: Szkoda, myślałem że w związku z bateriami to jakieś wytrzymałe znacie. 3310 sam używałem, 6310i to też legenda, ale szukam jednak coś wypuszczonego ostatnimi laty :P
  • Odpowiedz
@virus-t: dokladnie, zabralem 3410 na Woodstock, telefon nieuzywany od dobrych 10 lat, sam festiwal tez przelezal w torbie - bateria ledwo wytrzymala trzy dni.
  • Odpowiedz
@handyfinch: Jak długo trzyma bateria przy zwykłym użytkowaniu? Na tej stronie czas czuwania podany jest jako ~ 3 tygodnie, ale ciekaw jestem jak jest rzeczywiście. Służbowo kiedyś miałem przez okazję go używać przez krótki czas, ale nie na tyle długo by coś więcej powiedzieć.
  • Odpowiedz
@SwiatBaterii: lumia mojej mamy (532) trzyma tydzień przy włączonym wifi + średnio 10 minutach rozmowy dziennie. Kiedyś nie było wielu funkcji, internetu, a rozmowy i smsy były bardzo drogie. Jak ma się pierdyliard synchronizacji czy siedzi pół dnia z telefonem w ręku to nic dziwnego, że pada szybko, ale po pierwsze 3310 tego i tak nie potrafiła, a po drugie praktycznie każdemu klawiszowcowi udawało się uzyskać co najmniej porównywalny wynik do
  • Odpowiedz