Wpis z mikrobloga

@manieczek007: Polecam strone tej karyny panowie biblia przy mądrości tam zapisanej to pikuś:

http://www.olfaktoria.pl/2013/08/50-faktow-o-mnie/

Uwielbiam: piękne wnętrza, jedzenie i dobra luksusowe. Moja ulubiona marka to Dolce&Gabbana.

Choć z wykształcenia jestem psychologiem, nigdy nie chciałam uprawiać tego zawodu. Nie lubię słabych jednostek – uważam, że każdy powinien sobie radzić w
  • Odpowiedz
Nie podobaja wam sie kobiety ktore tak mysla jak ona? To omijacoe je szerokim lukiem i po problemie. Po c--j sie w------c na kogos kto ma inne podejscie...

@Olek_Grom_Jr: Bardzo fajne podejście tylko, że takie g---o się pompuje kobietom od jakichś dobrych 40 lat, już teraz po ptokach. Nikt z tymi kobietami nie chce się żenić, zobacz na statystyki zawieranych ślubów i rozwodów. Ja ciągle czytam coraz nowsze artykuły o
  • Odpowiedz
@manieczek007: obejrzałem filmik i wbrew pozorom to nie są ultra mega wymagania. Najprawdopodobniej nie ogarnia ile wynosi średnia krajowa wyliczana przez gus i pewnie by ją te 4k zadowoliło. Być mądrzejszym od niej też chyba nie kłopot. A na końcu jeszcze, dodała, że wizualni przeciętniacy > przystojniaki. Większość wykopków mogła by startować
  • Odpowiedz
@Gaki1992: no ale z bloga i z YT moze byc akurat hajs ( ͡° ʖ̯ ͡°) podobno dobrze zarabiajo te wszystkie fashion blogerki.
To ze rzucila prace w perfumerii na rzecz rozwijania wlasnego projektu to akurat plus
  • Odpowiedz