Aktywne Wpisy

Jak się szuka różowej, która nie miała w przeszłości żadnych fwb, ons, otwartych związków ani nic z tych rzeczy? Jak to zaobserwować?
#zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #p0lka
#zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #p0lka

Partyzant666 +62
#raportzpanstwasrodka Polscy youtuberzy w Kambodży to prawdziwi bohaterowie współczesnych czasów – pionierzy contentu, globtroterzy z kamerą w dłoni, odkrywcy smaków i emocji, których przeciętny Kowalski może tylko pozazdrościć. Codziennie podejmują trud niełatwego życia w tropikach. W tej ich kambodżańskiej odysei jest coś hipnotyzującego – może to ta nonszalancja, może p--o Cambodia, może Layboye, a może zwyczajnie ochota przejechać się na swoim zdezelowanym skuterku pod wpływem w prawo i w lewo,
źródło: youtuberzy
Pobierz

Stwierdziłem, że relacjonowanie każdej imprezy, na której nic nie zrobiłem, nie tylko nie pomaga w wyjściu z przegrywu, ale nawet go pogłębia, bo skupiam się na negatywnych aspektach mojego życia.
Postanowiłem odmienić swoje życie. Zacząłem chodzić do psychologa. Zacząłem szukać pracy.
ale to dobrze ze wyszedłeś do ludzi
ROBISZ TO ŹLE !!
Negatywne aspekty zostaw dla siebie, żalić się możesz właśnie u psychologa na przykład, rodziny, czy najbliższych przyjaciół, do którego zacząłeś chodzić, bo nikt nie chce smutnej cipy, która tylko marudzi. Szukanie pracy na propsie, zawsze się przydaje parę groszy, to tak w maksymalnym skrócie.
"Imprezy", o których wspominam, to nie wyjścia do klubów, lecz posiadówki w mieszkaniu, w którym mieszkam (organizuje je mój współlokator, który jest właścicielem mieszkania).
Trudno mówić o jakiejkolwiek celowości moich działań na takich imprezach. Po prostu siedzę, piję p--o, rozmawiam ze znajomymi.