Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
Szkolenia obejmują swoim zakresem techniki:
- automatyzacji,
- projektowania,
- mechatroniki,
- pneumatyki,
- hydrauliki,
- CNC,
- sterowników logicznych.
Nazwa Firmy stanowi skrót: Engineering Mechatronic Trainings
Centrum Szkoleń Inżynierskich EMT-SYSTEMS zostało utworzone przez dra inż. Grzegorza Wszołka, pracownika Instytutu Automatyzacji Procesów Technologicznych i Zintegrowanych Systemów Wytwarzania Wydziału Mechanicznego Technologicznego Politechniki Śląskiej, który swoją karierę naukową rozpoczął w 1999 roku i kontynuuje ją do dziś na stanowisku adiunkta.
Pomysł utworzenia firmy zrodził się jako odpowiedź na możliwość udziału w IV edycji konkursu „Mój Pomysł na Biznes” organizowanego przez Biuro Karier Studenckich Politechniki Śląskiej w 2006r. Wynikiem uczestnictwa w konkursie było wyróżnienie powiązane z nagrodą pieniężną. Rok później pomysł również wziął udział w Konkursie, tym razem zdobywszy 2 nagrodę.
Oferta szkoleniowa EMT-Systems stale się poszerza, a dotychczas prowadzone szkolenia są na bieżąco aktualizowane. Wdrożony przez firmę system kształcenia kadr inżynierskich składa się z ponad 150 szkoleń w systemie zarówno otwartym, jak i zamkniętym, który kompleksowo obejmuje potrzeby nowoczesnego przemysłu, gwarantuje najwyższą jakość i stopień zadowolenia ze świadczonych przez firmę usług szkoleniowych.
Na chwilę obecną firma zatrudnia 22 osoby.