Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +35
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +106
Mieć słuszne poglądy na gospodarkę, ale nie móc ich sprzedać wyborcom to trzeba mieć talent :D :D :D
Włazi taki Petru 4 miesiące temu do polityki, bierze od nieudacznika część poglądów, pomija wszystko co #!$%@?, zamiast żreć się z mediami, to zaciska zęby i nawet mimo gównoburzy, że "on tu przyszedł od bankuff, mamooo!", "to przeciesh platforma bisss, lol" pstryk: dwudziestu kilku posłów na start. Ale kucyki nie zagłosują, bo dziadka zdradzić przecież nie mogą.
p.s. wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Panie @Korwin-Mikke :) Mission accomplished, może Pan sobie szampana dziś strzelić, kolejny raz udało się Panu to, co udaje się najlepiej.
p.s.2. pierwsza osoba, która nazwie mnie komuchem / lewakiem ma u mnie suba . Wierzę w Was!
#bekazkorwina #korwin #bekazkuca #krul #polityka
@Oak_:
@konradk: wychodzisz z założenia, całkiem dziwnego, że on cokowiek zrobi z tego co mówi.
@konradk: robi mniej wiecej tyle, co ci w sejmie ;) O to mi chodzi, ze Korwin reprezentuje jedna rzecz, ktorej nie maja inni - czyli trwalosc pogladow.
Poza tym za gadanie w stylu "trzeba bylo wyrzucic to, a podkreslac tamto etc" - to wiesz, trzeba bylo "dac" po 2000
Kiedys moj wnuk pewnie mnie zapyta jakim cudem byl w Polsce koles, ktory mowil, zeby obnizac podatki i uwolnić rynek, czyli cos z czym kazdy zdrowy na umysle czlowiek sie zgadza, a mimo to nigdy nie dostal sie do sejmu (pomijam lata 90te; wtedy to i polska partia przyjaciol piwa sie dostala).
A ja nie bede mogl mu tego
@konradk: ja sadze, ze tu raczej chodzi o sam fakt, ze glupota jest to, ze trzeba poglady sprzedawac, zeby "wiekszosc" uwierzyla czy kupila.
Jakbym chodziło by wejsc za wszelka cene, to sadze, zeby Korwin obiecał co trzeba.
Dzięki m8 :D