Wpis z mikrobloga

Jak żyć ?! Bądź z #rozowepaski rok, spełniaj zachcianki, pokaż jej kawałek kraju, zabieraj na wycieczki. Staraj się być miły nie podnoś nigdy głosu , staraj się być mega okay i oczekujesz choćby małego promila jakieś vice versy.Przymierzajcie się do wspólnego zamieszkania razem. Po 1 wspólnej imprezie otwierasz oczy a tu jeb nikogo nie ma, rzeczy nie ma. Usłysz "byłeś świetnym człowiekiem, jesteś dla mnie za dobry dlatego nie możemy być razem" 3 dzień WTF na twarzy. 0 kontaktu
#logikarozowychpaskow #jakzyc #zwiazki
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vadys: Nowy bolec i nie miała odwagi powiedzieć tego w oczy, to zawsze wyjeżdżają z tekstami tego typu, albo, że fajny z ciebie facet i znajdziesz sobie kogoś innego. Typowe xD
  • Odpowiedz
@Vadys: To tylko taka wymówka. Coś jej jednak nie pasowało. Każdy chce dla siebie jak najlepiej, chce by jego druga połówka była jak z bajki, więc taki tekst to tylko pitolenie.
  • Odpowiedz
Usłysz "byłeś świetnym człowiekiem, jesteś dla mnie za dobry dlatego nie możemy być razem"

@Vadys: nie wierz nigdy w takie bajki. albo ona coś odwaliła, albo Ty coś odwaliłeś, albo jej nie pasowałeś po bliższym poznaniu.
  • Odpowiedz
jesteś dla mnie za dobry

@Vadys: czytaj:

znudziłeś mi się

spełniaj zachcianki, pokaż jej kawałek kraju, zabieraj na wycieczki. Staraj się być miły nie podnoś nigdy głosu , staraj się być
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie: Nie do pojęcia ta logika -_- w ciągu roku w więcej miejsc była zabrana niż przez ostatnie 20 lat . Uczucie bezsilności i frajerstwa jest słabe.
  • Odpowiedz
@KocieJaduo: Wcale nie uważam siebie za "kluche " Nie spędzam całych miesięcy w domu. Raczej otwarty jestem na nowe znajomości. Raz jeden chciałem podejść na poważnie do sprawy i się zaangażować a tu wszystko się zesrało -_-
  • Odpowiedz
@Vadys: A ja myślę, że ty nigdy nie dostałeś tego "vice versa", tylko sobie coś łudziłeś i mżyłeś. Fajnie, jakbyś to zaobserwował wcześniej, na przykład na początku. Nikt się nie zmienił nagle, rozminąłeś się tylko z tym co się wydaje, a tym co jest. Tak ja to widzę i takie jest moje zdanie. Powodzenia następnym razem.
  • Odpowiedz
@niemieczargentyny: Coś w tym jest. Głównie inicjatywę "ja (?)" trzymałem przez większość. Naprawdę było już przyjemnie . Tydzień siedzieliśmy u jej rodziców, potem tydzień w górach, za miesiąc wyjazd do Czech w góry miał być. Od nowego roku wspólne mieszkanie -_- Vice versy były ale tak jakby nie z taka intensywnością i zaangażowaniem jak moje. Wiele razy miałem o to pretensje .
  • Odpowiedz
@Vadys: Wart, bo zainwestowałeś w to dużo swojej energii. Czy to dalej jest powód?
Stary, nie mogę ci doradzać i układać życia. Żeby nie wymyślać, odpowiedz sobie na pytanie (ale sumiennie i uczciwie): Co to znaczy troszczyć się o siebie?
  • Odpowiedz