Wpis z mikrobloga

@kAdi: Rzeczywiście co do bana np. na 24h to był z mojej winy bo afkowałem czy nie miałem neta nie pamiętam, jednak kolejne już bany 7 dniowe były kompletnie za friko (byłem pierwszy w tabeli z #!$%@? duuużą przewagą), głosowanie 4 ruskich vs ja () Swoje lata już na karku, jak i w tej grze, mam - pyknie zaraz 10 rok na steamie, więc raczej trolowanie gry
@kAdi: no to nie wiem, może gram w inną grę bo u mnie to wygląda tak samo za każdym razem głosowanie->kick-> ban 7 dni. Kumpel wspominał mi że to się "resetuje" co miesiąc jakoś(?) to prawda?:P
@tonymakarony: czas resetu się wydłuża o kolejne bany, czyli teraz przynajmniej przez miesiąc musiałbyś nie dostawać żeby wrócić do poprzedniego progu bana. Jakoś tak. Ale poważnie, ban za kick jest impossible.
@tonymakarony: jak masz swoje lata na karku to powinieneś już opanować opcje mute, zacząć ich ignorować i grać swoje. Statystycznie jest większa szansa, że trafisz na ruskiego w enemy niż u siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kAdi: @Swiper: w takim razie impossible is nothing dla mojego konta ;p Za bardzo lubię tą gre żeby po 2 tygodniach męczarni bez cs'a ( ͡° ͜ʖ ͡°) odwalać inby i sie narażać na kolejne bany :) No nic, będzie trzeba pykać na pożyczonym koncie