Aktywne Wpisy
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +79
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Wśród swoich znajomych widzę, że na KORWiN głosuje 2x tyle osób co w wyborach prezydenckich(wtedy głosowali na Kukiza). Nawet w komentarzach widać, jak wielu mirków przekonało część swojej rodziny. Naprawdę jest duża szansa wykręcić dobry wynik. Tak więc prośba do wahających się: nie spekulujcie tylko idźcie na wybory i zagłosujcie bez kalkulacji kto przekroczy/nie przekroczy progu. Nawet ostatni onetowy sondaż dał 6 procent KORWiNowi.
#4konserwy #korwin #jkm #wipler #wyboryparlamentarne2015 #polityka
I chcesz wpuścić do sejmu ludzi dla których unia europejska jest solą w oku?
Unia jest solą w oku, bo ma różne bezsensowne obwarowania prawne (limity na mleko, pakiet klimatyczny itp.), które mocno hamują gospodarkę. Ostatni kryzys imigracyjny też pokazuje, jak bardzo UE nam "pomaga".
Trzeba było nie wchodzić do ue, mleko się wylało.
Tak BTW śmieszy mnie trochę podejście ludzi, że jak Korwin wejdzie do sejmu to zaraz wyjdziemy z UE, zlikwidujemy NFZ itp. Przecież oni raptem będą mieli kilkunastu/kilkudziesięciu posłów. Na pewno nie będą sprawować władzy w Polsce, co najwyżej
W radio tez od rana trąbią z był jakis nowy sondaz IPSOS i ze Korwin na pewno nie wiejdzie do sejmu, a Kukiz ma 12% bodajze.
Przekaz podprogowy jest jasny: Nie głosuj na Korwina bo i tak nie masz szans. JAk juz jestes antysystemowcem to głosuj na Kukiza, on na pewno wejdzie i głos nie bedzie zmarnowany.
@kamnow: gdyby każdy tego typu post na wypoku miał pokrycie w rzeczywistości to Korwin właśnie zostawałby prezydentem świata z 700% poparcia.