Wczoraj w nocy uratowałem dziewczyne przed gwałtem niestety gnojki uciekli, odwiozłem ją do szpitala bo była czymś otumaniona, poinformowałem jej rodzine i jedynie zostawiłem jej mój nr tel. jakby chciała się odezwać. Wczoraj jakoś nie zdawałem sobie sprawy co ja zrobiłem ale dzisiaj powoli do mnie to dochodzi. #oswiadczenie #dobryuczynek
Jechałem po znajomych aby ich odebrać z imprezy, ale nie wiedziałem gdzie dokładnie są, wiec zaparkowałem auto na poboczu, naprzeciwko pobliskiego boiska i chciałem zadzwonić, ale zauważyłem, że jakichś 2 kolesi szarpie jakąś leżącą osobę. Podszedłem żeby sprawdzić o co chodzi, a jak byłem już bliżej to zauważyłem, że jest to kobieta i dwóch typów próbuje ją rozebrać. Pod wpływem impulsu podbiegłem, kopnąłem tego jednego i zacząłem krzyczeć. On się przewalił, a
@Gaki1992: Właśnie do mnie zadzwoniła i mi podziękowała, oczywiście chyba nic nie pamięta, nie dopytywałem bo tylko przez chwile rozmawialiśmy, ale zapytała czy chciałbym się spotkać bo woli mi podziękować osobiście.
@Nikic21: duza roznica wieku miedzy wami :)? graty! ps. po to mam ze soba gaz zawsze :P w ryja takiemu i pozamiatane ;) polec jej by zlozyla donos, bo moze pamieta troche ich i jesli juz ich tam mieli
@Nikic21: pełen szacunek, ale nie naucz sie na tej akcji zbyt dużej pewności siebie, bo gdyby goście byli inni to mogłoby to sie zakończyć w nieciekawy dla Ciebie sposob. Musisz zrozumieć, ze mogłeś ryzykować nawet swoim własnym życiem. Ale grunt, ze skończyło sie pozytywnie. Ojciec tej dziewczyny powinien Cie całować po stopach, a nie tylko podziękować, chyba bym na jego miejscu płacił Ci rentę do konca życia ;).
#oswiadczenie #dobryuczynek
@Nikic21: duza roznica wieku miedzy wami :)?
graty!
ps. po to mam ze soba gaz zawsze :P w ryja takiemu i pozamiatane ;) polec jej by zlozyla donos, bo moze pamieta troche ich i jesli juz ich tam mieli
Komentarz usunięty przez autora
@Nikic21: Że jesteś jedynym podejrzanym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora