Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Czy to ta słynna inteligentna wolnorynkowa prawica?
#neuropa #4konserwy
Pozdrawiam
z twojego własnego linku - nie biorąc i nie wpłacając środków
Ty mi tutaj mówisz o deficycie 3kkk zł XD.
Nie zauważasz że gdybyśmy chcieli osiągnąć to samo to mielibyśmy 81kkk zł długu? XD
Badz konsekwentny i reprezentuj poziom jaki chcesz widzieć na tym pprtalu.
Ale masz rację, nie powinienem generalizowac, chociaż uważam, że wcale aż tak agresją nie bije od moich wypowiedzi. Pod koniec się już trochę unioslem no ale kto by tego nie zrobił na moim miejscu, skoro ktoś mówi ze białe jest czarne, a czarne jest różowe...
A dlaczego zawsze jak czytam wpisy broniące imigrantów albo nowoczesną to są one napisane przez jakąś zielonkę albo ledwo pomarańczkę? Czyżby ktoś się kapnął, że na wypoku kreuje się światopogląd przeciwny do linii medialnej i zaczął zatrudniać ludzi do indoktrynacji?
@kuchwale30:
No kuchwale, jak ja mam na to zareagować? Naprawdę oczekujecie że teraz mam być poważny, albo merytoryczny? XD
@panodzupy:
Ja proponuje usunąć konto ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@HetmanPolnyKoronny: no, bo byłby na 81 miliardów (zakładając, że wszystkie te inwestycje miałyby zostać zrealizowane)
@panodzupy: Ciekawe skąd je mają.
Ale taguj #lewackalogika
Rozsądne? Wyważone? Punktujące?
Lecz się człowieku
Komentarz usunięty przez moderatora