Wpis z mikrobloga

Dlaczego za każdym razem jak ktoś napisze na głównej w komentarzach, że jest za przyjęciem uchodźców przy tym podając rozsądne, wyważone i punktujace prawacka hipokryzje argumenty to od razu odpowiedź wykopkow brzmi

Lecz się lewaku. Łeb obetno.

Czy to ta słynna inteligentna wolnorynkowa prawica?

#neuropa #4konserwy
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panodzupy:

Art. 2. 1. Ustala się, zgodnie z załącznikiem nr 3, łączną kwotę dochodów budżetu środków europejskich w wysokości 77 842 493 tys. zł.

2. Ustala się, zgodnie z załącznikiem nr 4, łączną kwotę wydatków budżetu środków europejskich w wysokości 81 277 996 tys. zł.

3. Deficyt budżetu środków europejskich ustala się na kwotę 3 435 503 tys. zł.

z twojego własnego linku - nie biorąc i nie wpłacając środków
  • Odpowiedz
@HetmanPolnyKoronny: Już tłumaczyłem. Mamy 78kkk zł DOCHODU. Chcemy wydać NA SWOJE POTRZEBY 81kkk zł.

Ty mi tutaj mówisz o deficycie 3kkk zł XD.

Nie zauważasz że gdybyśmy chcieli osiągnąć to samo to mielibyśmy 81kkk zł długu? XD
  • Odpowiedz
@panodzupy: jestes strasznie agresywny. Generalizujesz wszystkich prawakow i ich obrazasz twierdząc, ze ich źródło to pprtal kwejk. Atakujesz i wysmiewasz jednoczesnie mowiac ze mamu niski poziom.
Badz konsekwentny i reprezentuj poziom jaki chcesz widzieć na tym pprtalu.
  • Odpowiedz
@kuchwale30: To jak mam inaczej określić tą grupę społeczna, która podrzuca mi dowód, którego sama nie rozumie? I ten dowód jest przeciw nim?

Ale masz rację, nie powinienem generalizowac, chociaż uważam, że wcale aż tak agresją nie bije od moich wypowiedzi. Pod koniec się już trochę unioslem no ale kto by tego nie zrobił na moim miejscu, skoro ktoś mówi ze białe jest czarne, a czarne jest różowe...
  • Odpowiedz
@panodzupy:
A dlaczego zawsze jak czytam wpisy broniące imigrantów albo nowoczesną to są one napisane przez jakąś zielonkę albo ledwo pomarańczkę? Czyżby ktoś się kapnął, że na wypoku kreuje się światopogląd przeciwny do linii medialnej i zaczął zatrudniać ludzi do indoktrynacji?
  • Odpowiedz
Dostaliśmy pieniądze z UE. Mamy je. I możemy je rozdysponować w Polsce.

@panodzupy: Ciekawe skąd je mają.

chociażby to, że jak nie uciekna do Niemiec (a taki jest warunek jaki wynegocjowala Kopacz, przez jakiś czas mają zostać w Polsce) to podejmą prace i Polska będzie się bogacic.

Ale taguj #lewackalogika
  • Odpowiedz