Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +52
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#steamgifts
#steamgiftszwykopem
@PanBulka: Obecne.
@BQP: KOPYTKO!
Wołam wszystkie, niektórych po parę razy, ktoś wie, czemu #!$%@?ło mi:
"This giveaway is only viewable to members of the Mikroblog Steam group. If you're a member, please sign in above to continue."
A jestem członkiem grupy?
@-PPP-:
Że co? Napisałem jedno zdanie o tym i potem wytłumaczyłem dlaczego warto tak robić, a Ty to nazywasz czepianiem się.
Narzekanie ludziom o to, że dali contribution to dopiero hipokryzja. Ktoś daje od
@-PPP-: Czepiają się, bo sami coś dali i boją się, że ktoś kto nic nie dał, dostanie "ich" nagrodę.
No i szkoda, że albo jestem ślepy, albo wpis nie był otagowany, albo został już usunięty. Ale był taki jeden, w którym próbowałem grzecznie wytłumaczyć autorowi, że jeśli dodał limit > $30 to pewnie po to aby dołączyć mogli tylko ci, co oprócz bundli dali cokolwiek innego, więc może zamiast
Nie przesadzaj, ja widziałem to w drugą stronę: autora giveawaya chcieli powiesić za ustawienie progu.
Znam jej definicję. Odnosiłem się do dwulicowości poprzez nie dawanie od siebie niczego, a wymaganie tego od drugiej osoby poprzez umożliwienie dołączenia każdemu do losowania (brak wymogów).