Wpis z mikrobloga

@BQP: Mamy ponad 200 osób w grupie, a tylko garstka ludzi coś daje od siebie. Wymóg rozdawania powinien zachęcić innych do robienia tego.
  • Odpowiedz
@Andr3v: Najpierw mieszaliście z błotem i robiliście wielką nagonkę na ludzi, którzy czepiają się losowań z contributorem, tłumacząc, że to autor z własnej woli oddaje nam grę i jeśli chce to ma święte prawo nałożyć taki limit i nikt nie ma prawa mu powiedzieć ani słowa, a teraz Ty czepiasz się @BQP za to, że tego limitu we własnym losowaniu nie nałożył. Sorry, ale hipokryzja aż się z tego postu wylewa.
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Czasami SteamGifts "gubi" grupę. Jeśli resync nie pomoże daj link do profilu na SG lub Steam. Zobaczę o co chodzi.

@-PPP-:

teraz Ty czepiasz się @BQP za to, że tego limitu we własnym losowaniu nie nałożył

Że co? Napisałem jedno zdanie o tym i potem wytłumaczyłem dlaczego warto tak robić, a Ty to nazywasz czepianiem się.

Narzekanie ludziom o to, że dali contribution to dopiero hipokryzja. Ktoś daje od
  • Odpowiedz
@Andr3v:

Że co? Napisałem jedno zdanie o tym i potem wytłumaczyłem dlaczego warto tak robić, a Ty to nazywasz czepianiem się.

No i szkoda, że albo jestem ślepy, albo wpis nie był otagowany, albo został już usunięty. Ale był taki jeden, w którym próbowałem grzecznie wytłumaczyć autorowi, że jeśli dodał limit > $30 to pewnie po to aby dołączyć mogli tylko ci, co oprócz bundli dali cokolwiek innego, więc może zamiast
  • Odpowiedz
@-PPP-:

W efekcie myślałem, że mnie jeszcze znajdziecie i przyjdziecie mi #!$%@?ć.

Nie przesadzaj, ja widziałem to w drugą stronę: autora giveawaya chcieli powiesić za ustawienie progu.

Zapraszam do zapoznania się z definicją hipokryzji :)

Znam jej definicję. Odnosiłem się do dwulicowości poprzez nie dawanie od siebie niczego, a wymaganie tego od drugiej osoby poprzez umożliwienie dołączenia każdemu do losowania (brak wymogów).

W rzeczywistości i tak chodzi o to, aby być
  • Odpowiedz