Wpis z mikrobloga

#fallout4 - Mirki, jak ma ten system levelowania wyglądać w istocie? Ogladalem filmiki na yt, moj angielski pozwala mi zrozumiec 80% tego co tam gadajo, wiec nie bardzo kumam. Mamy special, mamy perki... A specjalizacje ucinaja na rzecz czego? Moze ktos wyjasnic tak po prostu, dzeczowo, bez hejtowania Bethesdy? :P

#fallout #gry
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Etykieta: no wlasnie ja nie jestem ortodoksyjnym fanem universum i mam mindfuck... Od pierwszych newsow o premierze mowilem: c--j z grafika, c--j, ze bethesda... Ja sie dobrze bawilem i przy trojce i przy NV bo system rozwoju byl dla mnie najlepszy w gatunku a tu zonk...
  • Odpowiedz
@neo_vir: Co każdy poziom otrzymuje się jeden punkt perka (za punkt mozemy wybrać nowego perka lub ulepszyć istniejący) do rozdania. Perków jest po 10 na każdy atrybut SPECIAL. Czyli 70 perków. Perki są wielopoziomowe (niektóre mają np. 3 inne 5 poziomów itp). Łącznie punktów perków jest 270. Niektóre perki będą wymagać po za punktami osiągnięcie konkretnego lvl postaci. Każdy perk będzie tez wymagał określonego poziomu danego atrybutu SPECIAL. Czyli np.
  • Odpowiedz
  • 0
@Variv: no to nie widze dramatu w dalszym ciagu :) pytanie tylko czy rozwoj postaci przez to nie stanie sie zbyt nudny, ale do premiery sie tego nie dowiemy.
  • Odpowiedz