Aktywne Wpisy
ZACIENTY_CAPSLOCK +909
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Tumurochir +635
Dziekuję kochana Moderacjo za usunięcie mi posta z 600 plusami, prostującego kłamliwe informacje na temat zamordowania mojego kolegi Konrada
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
#gotujzwykopem
@maxpawkas: kwestia smaku pewnie ;)
@TomgTp: znaczy się co? Świnię #!$%@?ć można ale psa to już nie?
Komentarz usunięty przez autora
@grecki: Tak, taka jest nasza kultura, że kotki i pieski są towarzyszami, a świnki żarciem.
@push3k-pro: I, co ciekawe, większość ludzi nie ma z tym problemu. Zabić psa - do więzienia. Zabić świnię (która inteligencją dorównuje psu) - do stołu na obiad.
@push3k-pro: Yep, trochę hipokryzja, nie sądzisz?