Aktywne Wpisy
Lewusx +628
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
capol2 +134
#tv #telewizory #zakupy #elektronika #mediamarkt
Lg, toshiba, Panasonic, tcl
@Felonious_Gru: a co z samsungami jest nie tak? widze że są popularne i dostają pozytywne oceny
I najlepiej bez smarta bierz
@Felonious_Gru: akurat w sony soft do obsługi smart działa idealnie
@przemoprzemek: bo ten "smart" jest tak ułomny, jak aplikacje w telefonach 10 lat temu, jak internet w pierwszych nokiach-komunikatorach...
100x lepiej wychodzi wziąć normalny telewizor robiący za monitor, i do tego podpiąć jakiegoś android-tv-boxa z xmbc/kodi, gdzie za topową wersję hardware (8core cpu + 4core gpu, 2GB ramu itd) zapłacisz ~100$ i masz w zasadzie pełną funkcjonalność normalnego systemu, dowolne aplikacje (a nie tylko to co producent