Aktywne Wpisy
mlodygustaw +787
Hołownia tam płynie jakby znał te pytania. Widać ogromny warsztat telewizyjny. Topka. Póki co zwycięzca debaty.
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Chodzenie na divy to ultraprzegryw i cuckoldyzm. Robiąc to i chwaląc się tym oznajmiasz wszystkim, że jesteś śmieciem genetycznym, bo płacisz za coś co normalny facet powinien mieć za darmo, a stracenie prawictwa z prostytutką się nie liczy. Nie wiem, co to za przyjemność ruchać laskę, która daje Ci tylko dlatego, że jej zapłaciłeś, w dodatku myśląc, że chwilę wcześniej spuszczał się w nią może jakiś stary dziad, pewnie nawet na tym
1. Odkrycie: ten człowiek jest genialny, dopóki tacy jak on nie dojdą do władzy to nic w tym kraju się nie zmieni.
2. Egzamin gimnazjalny
3. Wiara: w tych wyborach zwyciężymy
4. Zawód: 2%?! Jak to możliwe, ludzie to debile.
5. Gorycz: pakuje walizki i #!$%@? z tego kraju tu się nic nigdy nie zmieni.
6. Matura
7. Rezygnacja: #!$%@? Janusz daj spokój z tym hitlerem.
8. Wstyd: Korwin miał kilka dobrych postulatów, ale to oszołom który nigdy nie dojdzie do władzy.
#heheszki #neuropa #4konserwy #korwin #polityka
I kim jest według Ciebie przeciętny Chińczyk? Rozumiem, że przeciętny Chińczyk z miasta, tak? Czy z prowincji? :)
przeciętny pracujący Polak z prowincji vs Chińczyk z prowincji (np. młody rolnik)
Czemu socjaluch? Pani Thatcher wyjaśniła
Natomiast poza wielkimi miastami jest dramat, inny świat. Mnóstwo miejsc, które są na poziomie poprzedniej ery jeśli chodzi o
Natomiast wiem jak wygląda ich kultura w Polsce, kiedy przyjeżdżają do firmy na kilka miesięcy. Zupełnie inni ludzie, historie typu obcinanie paznokci u stóp w sali konferencyjnej, czy depilowanie miejsc intymnych i zostawianie włosów w zlewie w firmowej toalecie to norma.
Poza tym Chiny miały też łatwiej bo nie były wtedy otoczone przez kraje rozwinięte, a my jakby nie patrzeć poza wschodnią granicą mamy za sąsiadów kraje na podobnym poziomie,
9. Przyjrzyj się innym partiom politycznym
10. Korwin to jednak najlepsza opcja.
A myślisz, że chce rządzić? Mi się zdaje, że on woli masakrować lewaków i robić chaos. Nie mniej mam do niego za parę rzeczy szacunek jedną z nich jest uratowanie przed lewakami Marszu Niepodległości z 2010 roku, gdyby nie JKM drący mordę do anarchistów: "Wy jesteście anarchiści? Wy powinniście obalić ten rząd a nie go popierać"
To JKM złamał blokadę, korwiniści
@grodd_belham: Dalej typowe dla kuca - PiS i Jarosław Polskę zbaw, to będzie teraz realna prawica, a prezes to wizjoner.
@orzell: skisłem xD