Po rocznej przerwie od kobiet poznałem taką pannę (lvl 23 -ja 25 a w zasadzie za moment 26) Generalnie to tak 8.5/10, z charakteru wszystko si a może nawet i lepiej aż do dziś kiedy to wszedł temat imprezowania, usłyszałem wtem że ona co weekend lubi imprezować, stwierdziłem tylko że co weekend to tak średnio (żyjemy w średniej wielkości mieście, większych imprez nie ma, raptem 3 kluby na krzyż) więc monotonia, mówię jej że osobiście wolę się ze swoją paczka znajomych spotkać raz na miesiąc popić pobawić się i jest PASSE a ona mi z tekstem że ona co "tydzień ma konkretną imprezę i wielkie boom" (✌゚∀゚)☞ Dalej temat przebiegł na związki i imprezowanie, więc zapytałem jak to jest gdy np. jej facet jest w pracy w weekend(co często mi się zdarza) a ona na to wyleciała z tekstem : że co ? ja mam nie imprezować bo mój facet jest w pracy ?
Generalnie to ręce opadają i tracę wiare w kobiety. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@przemyslany_nick: Cumplu nie mizoginizm, ja rozumiem ze sobie może iść z kumpelami gdzieś czy coś, toż to nawet zdrowe, ale to było konkretnie w kontekście imprez w klubie co tydzień bez względu czy ja żyje nie zyję pracuję czy cokolwiek
@mlody025: generalnie to co zlego w tym co gada? Ma siedziec w domu bo ty pracujesz? A z imprezami to pewnie powiedziala tak zeby wyjsc na wyluzowana :D
@mlody025: Masz level 26 i kręci Cię impreza raz na miesiąc ze sprawdzonymi znajomymi. Za parę lat część z Was się hajtnie, część będzie miała dzieciaki, część pochłonie życie w inny sposób. Ciebie oczywiście też. Raz na miesiąc zmieni się w raz na pół roku albo rzadziej. I nagle zaczniesz się zastanawiać, dlaczego do cholery nie korzystałeś z okazji, kiedy jeszcze było można.
@mlody025: Nie przesadzaj. Ja lvl 21 i zdecydowanie wolę piwo u przyjaciół a do klubu pójdę raz w miesiącu. Zwykle lepiej się czuję, jeżeli posiedzę sama, posprzątam w domu, zrobię sobie wieczór spa z filmem albo książką. Mój niebieski 26lvl, pracuje od rana do nocy w tygodniu, w weekend lubi jakąś większą imprezę. Mnie to nie przeszkadza bo lubię sobie pobyć sama. Jak trzeba to mogę na niego liczyć a
Co te kobiety to ja nie wiem (╯︵╰,)
Po rocznej przerwie od kobiet poznałem taką pannę (lvl 23 -ja 25 a w zasadzie za moment 26)
Generalnie to tak 8.5/10, z charakteru wszystko si a może nawet i lepiej aż do dziś kiedy to wszedł temat imprezowania, usłyszałem wtem że ona co weekend lubi imprezować, stwierdziłem tylko że co weekend to tak średnio (żyjemy w średniej wielkości mieście, większych imprez nie ma, raptem 3 kluby na krzyż) więc monotonia, mówię jej że osobiście wolę się ze swoją paczka znajomych spotkać raz na miesiąc popić pobawić się i jest PASSE a ona mi z tekstem że ona co "tydzień ma konkretną imprezę i wielkie boom" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dalej temat przebiegł na związki i imprezowanie, więc zapytałem jak to jest gdy np. jej facet jest w pracy w weekend(co często mi się zdarza) a ona na to wyleciała z tekstem : że co ? ja mam nie imprezować bo mój facet jest w pracy ?
Generalnie to ręce opadają i tracę wiare w kobiety. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Komentarz usunięty przez moderatora
Ona ma lvl 23 i korzysta ze