Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 60.8% (621)
- Nie 7.6% (78)
- Zrobić bachora 17.6% (180)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.0% (143)

Teuvo +404
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: ios_large_1450286011_image
Pobierz

zrobia strefę płatnego parkowania, dokończą autostradę to się zauważalnie polepszy
http://supernowosci24.pl/tir-zablokowal-rondo-pobitno-zdjecia/
Czyli co stałem na Pobitnie to były zdarzenia drogowe, ok, rozumiem ale stałem też na Siemieńskiego w kierunku centrum o godz 14 czyli powinnien być luz jak zwykle o tej porze a korek był niemiłosierny jak już podjąłem temat to mam pytanie co do strefy która niedługo powstanie, mam firmę zarejestrowaną w śródmieściu i działalność wiąże się z przyjazdem do klientów ze sprzętem którego nie przewiozę MPK, można jakiś abonament
Co do strefy parkowania - czytałem, że mają być abonamenty w dobrych cenach dla mieszkańców i właścicieli firm tam zlokalizowanych, ale nie znam niestety detali. Tu jest jakieś info:
"Abonament dla mieszkańców
Urzędnicy cały czas zastanawiają się, jakie rozwiązanie wprowadzić dla mieszkańców Śródmieścia, którzy mają samochody. Oni także
niewykluczone też, że był tam kolejny, lokalny czynnik który się zsumował...
@elczikeno: nie tym razem, buspasy są od 14:30 a tir #!$%@?ł się godzinę wcześniej.