Wpis z mikrobloga

Więc to by było na tyle. Beta #nfs na #ps4 się skończyła. Szybko minęły te 3 dni z #needforspeed :) Pomyślałem, że skrobnę coś dla zainteresowanych, którzy nie mieli okazji samemu przetestować bety.

TL;DR

Cieszę się, że miałem okazję w to pograć. Nie licząc bugów(cóż, beta) gierka wciągnęła mnie na całego. Dostałem dokładnie to, czego oczekiwałem. Mamy tu:
- Szeroki wybór aut(Klasyki, tunery, muscle, zwykłe osobówki, superauta)
- Świetny tuning.
- Piękną grafikę.
- Przyjemną muzykę i świetne udźwiękowienie.
- Udane cutscenki (kilka razy się nawet zaśmiałem:)
- Wspólny drifting po kanionach niczym w Tokyo Drift.
- I najważniejsze: dużo przyjemności płynącej z jazdy samemu, jak i z innymi.

Oczywiście są też minusy:
- Drobne bugi i niedociągnięcia.
- Model jazdy, zanim odblokujemy mocniejsze części i strojenie jest dość ociężały.
- Szczególnie widoczny na poczatku AI rubberbanding, czyli prowadzona przez komputer Honda Civic wyprzedzająca naszego Aventadora na prostej.
- Pare brakujących opcji w edytorze naklejek.
- Brak manualnej skrzyni biegów.

Osobiście czekałem na takiego NFSa przez wiele lat. Znów, jak za dzieciaka czuję klimat Undergrounda i pierwszych części Fast&Furious. Coś wspaniałego:)
Podsumowując, dla fana nocnych wyścigów ulicami miasta i gigantycznych spojlerów nowy NFS to must have:)
spiralout - Więc to by było na tyle. Beta #nfs na #ps4 się skończyła. Szybko minęły t...

źródło: comment_4YsoeJ3tGMFXmnNnOIkb1CidSwl4FCAH.jpg

Pobierz
  • 29
@spiralout: jak bedzie dopracowane 30fps cap to sie glosno zasmieje i nawet nie sciagne tego z torrentow. ostatno jak probowalem cos grac to gra stwierdzila ze bedzie wspoplracowac tylko z padem od xboxa i zadnym innym. niby mozna emulowac ale niech pocaluja zabke w lapke
@wycz: Szczerze mówiąc wolę 30fps od 60 dla tego typu gier. Daje to filmowy efekt, ale pewnie jestem w mniejszości( ͡° ͜ʖ ͡°) A pad od x360 kosztuje 50zł, idzie przeboleć, a gra się przyjemniej.

@maciekpod: O gurwa, to tak średnio bym powiedział xD Czemu nie mogłeś uruchomić?
Szczerze mówiąc wolę 30fps od 60 dla tego typu gier.

@spiralout:
obys trollowal... mam logitecha rumblepad2 (mialem. spalil sie :D) to po co mam biec i kupować jakieś gówno microsoftu które jeszcze ma dla mnie niewygodne ułożenie