Wpis z mikrobloga

@Decondee: Po pierwsze cieszę się, że mój post znalazł się na wykopi ;) tak, to ja stworzyłem to arcydzieło xD no i teraz się mirki wytłumaczę. E-sport to dla mnie nie tylko gry, ale też rynek i środek przekazu. Tak jak wspomniałem boli mnie to, że Virtusi mają rosyjskiego niedźwiedzia, a nie polską flagę w miniaturkach. (analogicznie jak envyus ma francuską). Cieszę się też, że IEM zagościł w Polsce, ale
  • Odpowiedz
@desensitization: Ogarniał mnie straszny wk*rw na to co dzieje się w naszym kraju. Doszedłem do wniosku, że koniec zabawy, a że nie miałem innej koncepcji to postanowilem startować. Z postulatami Nowoczesnej najbardziej się zgadzam, szczególnie w kwestii służby zdrowia(studiuję medycynę). Myślałem o kukizie, ale za mało konkretów. Korwin też jest bliski memu sercu, ale za bardzo ortodoksyjny. Nie mam serca zrobić z Polski kraju z doborem naturalnym. Nie lubię kraju
  • Odpowiedz
@Decondee: Może dlatego IEM jest w Katowicach, bo ma 5 razy więcej mieszkańców, jest lepiej znany i ma do tego zaplecze, a i tak kolejki przed spodkiem wyglądały jakby powrócił PRL. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz