Aktywne Wpisy

Larsberg +165
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

Farezowsky +63
Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem mówię sobie, jaka dla mnie to jest wybitna gra.
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred

źródło: photomode_12032025_013734
Pobierz
źródło: temp_file7149234952016314487
PobierzA ostatecznie dobro NARODZONEGO dziecka, nowego człowieka, to wartość nadrzędna.
Założenie jest po prostu takie, że dzieciak nie powinien cierpieć z powodu decyzji dorosłych rodziców. Alimenty
Btw istnieje obowiązek alimentacyjny ojca wobec kobiety w ciąży, właśnie ze względu na te niedogodności (już pomijam że przedstawiasz ciążę jakby to był co najmniej rak trzustki z przerzutami xD)