Aktywne Wpisy

kicioch +1037
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sztywny_misza +153

źródło: 1740637996376-0
Pobierz
#majsterkowanie #walokidmajstruje
źródło: wago
PobierzJa polecam te wielorazowe na początek, bo łatwiej jest ogarnąć.
Ale teraz nie robi się inaczej.
@niecodziennyszczon: nie uzasadnił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@walokid: spec miał na Imię Heniek, czy Sasza? Z wyuczonego zawodu pewnie piekarz albo listonosz?
@SaXer: nie zgodzę się, te yebane śrubki potrafią się wykręcać, chyba że piszesz o skręcaniu przewodów. Ale to już trzeba umieć robić.
Któryś rodzaj wago ma nawet dopuszczenie na zatynkowanie. A jak ma być na wieki wieków to skręcenie przewodów, zlutowanie obróbka ostrych krawędzi o ile zostały i minimum 2 termokurcze z klejem.
@walokid: Nigdy nie słyszałem, żeby elektryk tak powiedział.
ostatnio sobie podłączałem indukcje na 400V, kupiłem sobie taką puszkę IP67 z blaszkami do przykręcania przewodów, ale jak zobaczyłem tak to mizernie trzyma kabel to uznałem że nie ryzykuję i spiąłem wszystko na wago w środku tej puszki