Wpis z mikrobloga

Startuję z nowym projektem. Jako grafik-architekt postanowiłem połączyć te dwie dziedziny i zaczynam na poważnie pracować przy robieniu interaktywnych wizualizacji architektonicznych (i nie tylko). Dajcie parę plusów na dobry początek. W razie pytań chętnie odpowiem co i jak.
ps. na moim kanale na YT możecie zobaczyć jeszcze dwa filmy, wszystko renderowane w 60fps w ue4.

#grafika #architektura #3d #oculusrift #ue4
tomaszgora - Startuję z nowym projektem. Jako grafik-architekt postanowiłem połączyć ...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszgora: Jak dla mnie ten ambient occlusion jest przesadzony, ale to pewnie wina silnika renderującego. Te wszystkie styki ścian, podłóg są takie ciemne, że aż mnie denerwują.
Co do designu się nie wypowiadam, nie moje gusta.
Co do animacji - podobają mi się możliwość UT4. Z chęcią też bym się pobawił cackiem, ale nie mam czasu na naukę nowego programu. Chwilowo tylko 3ds max+vray... ewentualnie jakiś szybki przelot w lumionie..
  • Odpowiedz
@BqqB: ambient occlusion może faktycznie nieco przegięty, w przyszłych projektach bardziej do tego przysiądę, bo teraz faktycznie te styki zaczęły mnie denerwować :)
  • Odpowiedz