Wpis z mikrobloga

@antoniomargaretti: Tux, jedno z niewielu miejsc gdzie teraz można jako tako pośmigać. Z reguły ogarniamy treningi małolatów i szkolenia dorosłych ludzi, ale tym razem wysłali na rozjazd przed sezonem byśmy po prostu się trochę rozgrzali - w Finlandii gdzie pracuję pierwsze trasy planowo będą otwarte od 17 października i od razu będziemy mieli sporą grupę na szkoleniu więc pracodawca chce byśmy byli już wtedy w 100% sprawni - stąd nas
  • Odpowiedz
@mordzia: Btw u mnie przerwę między sezonami wypełnia teraz inline alpine - staramy się jakoś to rozdmuchać w Polsce, żeby zaczęło działać, za nami pierwsze puchary świata i mistrzostwa europy, jak na pierwszy raz poszło całkiem nieźle i mamy już namiastki kadry. W przyszłym roku będą pierwsze zawody w PL, teraz można powiedzieć, że bardziej się na tym koncentruje bo raczej w narciarstwie w SL już raczej nic nie osiągnę
  • Odpowiedz
@antoniomargaretti: Śledziłem przez lato inline i widziałem, że miałeś fajne miejsca w PŚ, trzymam kciuki za dobre starty w przyszłości. A zimą jakieś starty w wintercupach? Sam nie jestem studentem więc nawet jakbym chciał to bym nie pojechał, ale jeśli będę wtedy w Polsce to mam zamiar wybrać się na AMPy - tak popatrzeć sobie jak Wam się śmiga po miękkiej wiosennej Harendzie :). Pzdr!
  • Odpowiedz