Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +112
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moge dać screena z btgigs konto 5-6 lat
#torrent
Nie ma na kat.cr
Pobrałem juz 1 wersje ale jest ruski lektor
a 2 wersja niby w jakimś stopniu bieda hd (900mb 30 min) ale coś tnie obraz strasznie tak jakby komp nie wyrabiał... Swoje lata ma ale normalnie 1080p tutaj oglądam, więc myśle ze to jakiś strasznie wymagający kodek czy coś...
czy szukasz full hd?
Dzięki za wyszukanie bo samemu nawet tego bym nie znalazł poprzez upośledzenie wyszukiwarki na catcie, (wpisywałem samo entourage i sortowanie po seedach i nie ma tego na pierwszych 2 stronach gdzie już są pozycje po 5 seedow)
Shella nie planuje, ale necik obecnie 150/15 takze mysle ze jakos wyseeduje to co pobiore :) (na btgigs mam staty 3.9tb do 1.3, choc tutaj jest masa free pozycji i bardzo łatwo sie utrzymać)
Z góry dzięki
Odkąd padł Freshon straciłem dostęp do seriali, których trudno szukać na otwartych trackerach.
Mam konta na Btgigs, TL, TB, SCC, wysokie ratio, shell, staż 10 lat :)
Poratuje ktoś zaproszeniem na BTN, BitmeTV, IPT?
Stawiam dobrą flaszkę.