Wpis z mikrobloga

@dl91: jak ci sie sprawuje to maleństwo (macbook 12), zastanawiam sie nad kupnem dla różowego, sam mam duża retine a dla niej raczej potrzeba coś małego. Jak z wydajnością przy silverlight ?
  • Odpowiedz
  • 0
@murgal: u mnie glownie praca biurowa wiec na caly dzien bez ladowania spokojnie starcza. Ja jestem nim zschwycony npomimo slabych bebechiw dziala bardzo plynnie i nie czekam po kilka sekund na otworzenie programu. Ja swojemu rozowemu kupilem zwyklego aira. Cena mniejsza ekran tez nie kest retina ale jest zadowolona. Jesli Twoj rozowy troche sie jara technologia i szanuje sprzet to tak. Moja nie szanuje dlatego dostala tanszego.
  • Odpowiedz
  • 0
@murgal: no odpalilem wlasnie mode na sukces. Co chcesz wiedziec? Nie widze mozliwosci zmiany rozdzielczosci na stronie.
  • Odpowiedz
  • 0
Mialem wczesniej pro retine i ogolnie chodzi tak samo. Wiadomo ze z ciezszymi pracsmi jak montowanie filmow bedzie duzo dluzej ale przy zwyklej pracy jak moja nie widze roznicy
  • Odpowiedz
Ogólnie to na Pintereście jest dużo fotek do zaczerpnięcia inspiracji w projektowaniu "domowego biura".

@FREEQ: a na jakich tablicach? coś polecisz?
  • Odpowiedz
@dl91: kolego piszesz, że wygodniej Ci się pisze na takiej pochylonej klawiaturze, ale jeżeli spędzasz przed tym komputerem więcej niż 4 h dziennie to klawiatura powinna być położona na płasko, bo możesz się sobie coś uszkodzić z nadgarstkami. Pozdrawiam
  • Odpowiedz