Aktywne Wpisy
xBURNx +101
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
źródło: temp_file7154077602868780692
Pobierz
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy

Miałem do wyboru na weekend BMW i8 lub Mini John Cooper Works, więc... wziąłem oba (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) BMW i8 zostaje ze mną do niedzieli, wtedy się wymieniam z naczelnym i do wtorku śmigam Miniakiem.
O BMW nie powiem na razie za wiele, bo tylko przyprowadziłem je z Mordoru na Domaniewskiej do Śródmieścia. Po drodze większość pokonałem na silniku elektrycznym. Benzyniak jest zaskakująco głośny i rasowy kiedy się włączy, ale jeszcze nie ustaliłem czy od zewnątrz efekty są równie spektakularne, czy to kwestia głośników. Pamiętam, że jak w 2014 roku w drodze na targi w Genewie spotkaliśmy na niemieckiej autostradzie prototyp, to brzmiał bardzo dobrze.
Ponieważ na Autokulcie filmy przyjmują się dobrze, po ostatniej produkcji z Rolls-Roycem jedziemy z kolejnym filmem -późnym wieczorem wypatrujcie nas w Śródmieściu w Warszawie :)
Jeśli macie jakieś pytania to jak zawsze możecie je śmiało zadawać. Jeśli nie odpowiem dziś, to odpiszę w weekend jak więcej pojeżdżę.
#bmw #motoryzacja
#prawilnebmw ?
_________
Jeśli chcesz poczytać więcej o pracy dziennikarza motoryzacyjnego, autach wszelkiej maści i fotografii samochodowej zachęcam do obserwowania mnie lub mojego tagu: #mzcars
źródło: comment_ubQLzxmZUDjcJbYCrF9l7e4jDjvXQ7id.jpg
PobierzMnie się udało 3 razy takiego widzieć, w tym raz na parkingu, także foty porobione :)
@bajorson: ze wzgledu na nagranie i jutrzejszy wyjazd - male szanse - mamy go tylko na weekend
źródło: comment_vKy4MBIKOsSKGDfQWLlbmv4pR6oFHk9d.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mam pytanie - kiedy przestaniecie o---------ć manianę z reklamami na autokulcie? Ostatnio trafiłem nawet na taką wyskakującą + w standardzie włączające się same filmiki (zazwyczaj nie na temat), dzielone na kilka stron galerie itp.
Gratuluję, że świetny portal sprowadziliście do rangi onetu czy interii - pod względem reklam, zawartości, a i wygląd
Komentarz usunięty przez autora
@bazingaxl: Problem w tym że takie szybkie ładowanie drastycznie skraca żywotność baterii. A o ile w ogóle można je wymieniać to pewnie są w c--j drogie.
Komentarz usunięty przez autora