Wpis z mikrobloga

Mirki mam nadzieje, że poradzicie mi i powiecie co tu się o--------a
Wczoraj napisała do mnie pewna znajoma 7-10 z którą zapoznałem się jakiś pół roku temu, dokładnie ona pierwszy raz napisała wtedy do mnie na fb, ponieważ musiałem przez przypadek wysłać jej zapro mimo, że jej nie znałem. Potem spotkaliśmy się z 2-3 razy w szkole, bo potrzebowała pomocy z telefonem i nalegała, żebym jej pomógł. Potem pisaliśmy przez krótki czas ze sobą aż w końcu nagle było 0 odzewu, aż do wczoraj, nagle napisała mi, że potrzebuje pomocy bo jej wujek ma problem z tv i czy nie miałbym czasu jej pomóc coś tam ustawić mu. Napisała, że jak będzie u mnie w mieście to zgarnie mnie autem i pojedziemy do niego. Z tą znajomą spotkałem się jak wspomniałem kilka razy w szkole, i dosyć długo pisaliśmy ze sobą aż tu nagle do wczoraj odezwała się po długiej przerwie bez odzewu. Z tego co wnioskuje ona mnie lubi i jestem prawie pewnien,że wpadłem jej w oko. Zasugerowałem jej, że mogę się nie znać na telewizorach, wie, że jestem na profilu informatycznym ale ona odpisała,że na pewno dam sobie z tym radę. Co sądzicie o tym? Jak dla mnie coś musi być na rzeczy bo dobrze się nie znamy a ona zaprasza mnie do jego wujka abym jej tam pómogł...
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #c---------------a
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach