Aktywne Wpisy
DrMagK2 +143
Moje miasto takie piękne XD
exori_vis +588
Skończyłem dzisiaj taska który był wyceniony na mniej więcej na 3 dni. Jutro robię sobie przerwę, a oddam go we czwartek o 15:30 do review. Nie chce wytwarzać presji w zespole, w tym czasie się pouczę coś dla siebie i będę czuwać na Teams. Manager zadowolony, koledzy też, projekt idzie do przodu. Tak trzeba żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programowanie #programista15k #java
#pracait #programowanie #programista15k #java
#cerberus zrobił użytkowników w ciula! Z okazji swoich urodzin w 2014 roku rozdawali darmowe dożywotnie licencje na swoją aplikację (bodaj na 3 urządzenia). I co? I teraz się z tego wycofują. Właśnie dostałem maila, że moja licencja wygasa w 2017 roku (zamiast dożywotniego mam na 3 lata).
Kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera
Hi mwitbrot,
You received a free license for Cerberus in our birthday promotion in April 2014. We deeply apologize, but it was not feasible to make it last for a lifetime, so your license will expire after 3 years of free service, on May 1st 2017.
We are sending you this notice well in advance of the license expiration, because by then the app will be more expensive and subscription-based (with an annual or monthly fee). If you want to purchase a lifetime license with a one-time payment now, you can use this link: https://www.cerberusapp.com/buy.php________ . All your Cerberus account settings will remain unchanged, including the number of devices that you can manage with the account. This option will be available until the end of October 2015.
We never made, and we will never make any retroactive changes to paid licenses, so if you buy the license now it will not expire. Otherwise, you can enjoy Cerberus for free until the end of April 2017 and then decide if you want to keep using our service, with the licensing options that will be available at that time.
Thank you,
The Cerberus Team.
This is an automated message, please do not reply.
@emantes: nie karma, tylko cholerne #januszebiznesu
Jeszcze chwilę temu bym polecał ich apkę - naprawdę fajna (szczególnie, jak w domu gdzieś telefon mi się zapodzieje, to mogę go zmusić do piszczenia i mrygania ekranem). Ale teraz?
Widocznie mają kłopot z ilością sprzedanych licencji. Jak na to reagują? Taką wątpliwą reklamą. Gratuluję pomysłu!