Wpis z mikrobloga

@gucias: dużo mogę zrozumieć ale nie rozumiem jak może komuś podobać się bardziej kombi niż sedan. Serio. Ci twoi znajomi pewnie mają kombi albo muszą mieć kombi i przecież nie będą mówili, że nie podoba im się własny samochód.
@xer78: Tak o to. A Multipla jest spoko. Przynajmniej ma charakter w przeciwieństwie do Corolli Verso czy innych tego typu nudziarstw. Plus jest praktyczna jak cholera. Fiat musiał mieć jaja żeby takie szkaradzieństwo spłodzić i liczyć na sprzedaż, więc same plusy.

@xCinek: Cholera, zapomniałem o tym. Tak samo 307/308SW. Wyglądają jak auta dla ludzi, którzy wpadli i na gwałt szukają kombi bo im sie nagle rodzina powiększyła.
dużo mogę zrozumieć ale nie rozumiem jak może komuś podobać się bardziej kombi niż sedan

@Giveme5zloty: Rzecz gustu. Mi się kombi zawsze bardziej podobały niż sedany, praktyczności to nawet nie ma co porównywać. Sedan dobrze wygląda dopiero jak mu się jakiś spoiler dołoży, inaczej tył wygląda kompletnie nijako. Ot, Impreza - ze spoilerem cudowna, bez - gówno.