Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
auto sprowadziłem wczoraj, przebieg 195 tyś 2011 rok 316d 116km - nie jest demonem przyspieszenia za to jest dość ekonomiczny na trasie DE-PL wziął 5,5l/100km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
auto od prywatnego właściciela z pełną historią w ASO
wszelkie info na PW
@typowytypek: przecież to normalny przebieg w niemieckich samochodach z silnikiem disela...
@WILI7777: nieprawda, na 143KM w benzynie na odcinku 1,5 tys km zrobiłem 6,7l/100km. Włączona klima itd, zmiana biegów przy 2,5-3 tys. niekiedy ostrzejsze przeciąganie, w trasie od 120 do 180-200. Ale nie wiem na ile komputer pokazuje realny wynik na wyświetlaczu.
Normalna jazda 5.8. Zerowalem przed wyjazem z domu. Prawie ze rowne 2000 kilometrow od A do B. W niemczech pod koniec podskoczylo mi do 6.2 bo brykałem na autobanach circa 130-40mph ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@benzdriver: Zatankowalem u siebie pod korek i starczylo do prawie polowy Niemiec. W niemczech zalalem ponownie pod korek to mi jeszcze zostalo w baku jeszcze troszke powyzej rezerwy
@dob3k Jak się 5tka sprawuje? Był moment, że mi taka jak twoja chodziła po głowie... :)
@blainemono:
I sporo minie zanim mi się znudzi... tak to juz z bawarkami jest :D
Jesli to choroba to mam nadzieje ze nikt nie wynajdzie lekarstwa.
ale jak narazie zwykla manualna mi starczy, a nastepna 5ka bedzie w automacie na bank (bo na Mke nadal mnie stac nie bedzie raczej;)