Wpis z mikrobloga

pedał gazu chyba tylko lizałeś ( ͡º ͜ʖ͡º) miałem e61 2.0 i na tej samej trasie wzięła mi 6,3 mam na myśli "normalną jazdę"

@WILI7777: nieprawda, na 143KM w benzynie na odcinku 1,5 tys km zrobiłem 6,7l/100km. Włączona klima itd, zmiana biegów przy 2,5-3 tys. niekiedy ostrzejsze przeciąganie, w trasie od 120 do 180-200. Ale nie wiem na ile komputer pokazuje realny wynik na wyświetlaczu.
  • Odpowiedz
@WILI7777:
Normalna jazda 5.8. Zerowalem przed wyjazem z domu. Prawie ze rowne 2000 kilometrow od A do B. W niemczech pod koniec podskoczylo mi do 6.2 bo brykałem na autobanach circa 130-40mph ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@benzdriver: Zatankowalem u siebie pod korek i starczylo do prawie polowy Niemiec. W niemczech zalalem ponownie pod korek to mi jeszcze zostalo w baku jeszcze troszke powyzej rezerwy
  • Odpowiedz
5 sprzedałem była ok, trochę obszerniejsza w środku, za to 3 bardziej zwinna i dużo ładniejsza zwłaszcza poliftowa, mam jeszcze e70 do sprzedania jak byś chciał
@blainemono:
  • Odpowiedz
@blainemono: Pieknie sie sprawuje. Odkad F10/11 wyszlo to zawsze sobie ostrzylem na nie zabki ale mnie wczesniej nie bylo na nia stac. Jestem przeszczesliwy z zakupu i mysle ze trzeba bylo przesiasc sie na bmw wczesniej. Jedyne czego zaluje to to ze jednak sie uparlem na reczna skrzynie i nie wzialem automatu. Przyzwyczajenie zwyciezylo. Pozniej po zakupie mialem okazje przejechac sie automatem i o------------------e jak to pieknie chodzi. Audi ze
  • Odpowiedz
@WILI7777: No powiem Ci ze nigdy nie moglem wczesniej uwierzyc, jak sluchalem posiadaczy bmw, ale teraz to naprawde rozumiem: raz bmw -> zawsze bmw.
Jesli to choroba to mam nadzieje ze nikt nie wynajdzie lekarstwa.
  • Odpowiedz