Mirki i Mirabelki! Czy ktoś z Was wie, na którym osiedlu w Warszawie znajdę mieszkanie do kupienia z kwadratowym balkonem (nie na parterze) o pow. 25-50 m2? #kicochpyta #warszawa #nieruchomosci #mieszkanie
@brmstufldigart: jeszcze trochę a gdzieś pojadę i przestawię barierkę na jakimś prostokątnym balkonie tak, żeby był kwadratowy. wiem, że na 50 m2 przeważnie mieszkają po 3 osoby, ale osobiście też wolę większe przestrzenie
@agaciksa: słyszałem o dwóch budowach które może spełniałyby jego wymagania. Rynek wtórny czy pierwotny z jakimś rozsądnym terminem zakończenia wchodzi w grę?
@agaciksa: szybko zakup czy szybko wprowadzenie? Za piwo mogę podpowiedzieć, że budują się w północnych dzielnicach Warszawy z warunkami spełniającymi jego kryterium ( ͡°͜ʖ͡°).
@agaciksa: Wiem kto ma takie mieszkanie na sprzedaż dwa pokoje plus kuchnia, razem 50m2, strzeżone osiedle, balkon 30m2, bemowo, ale na parterze.. jeśli Cię interesuje to pisz :)
Czy ktoś z Was wie, na którym osiedlu w Warszawie znajdę mieszkanie do kupienia z kwadratowym balkonem (nie na parterze) o pow. 25-50 m2?
#kicochpyta #warszawa #nieruchomosci #mieszkanie
wiem, że na 50 m2 przeważnie mieszkają po 3 osoby, ale osobiście też wolę większe przestrzenie
@agaciksa: szkoda że to nie działa gdy się chce coś kupić przez agencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora