Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Petru ma w ustach retorykę PO.
#korwin #petru #nowoczesnapl
@WujekRada: to niezły masz rozrzut poglądów
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym Unia daje kasę na socjal, więc tylko się cieszyć z napływu uchodźców.
@Majk_: przez
Korwin dla odmiany nadal p------i o lekkiej pedofilii i hitlerze.
Komentarz usunięty przez autora
@Majk_: Niestety.
Imigrantów ma być w szczycie 10 tysięcy, podczas gdy w samej warszawie jest ich ponad 15 tysięcy. Nieubłaganie doprowadzi to do burd i zamieszek, w końcu już teraz je mamy (sarkazm, lol)
Ich dodatek do przyrostu naturalnego wpłynie pozytywnie co najwyżej przez jedno, dwa pokolenia, dla podreperowania budżetu ZUSu dla ludzi rozliczających się sprzed reformy. Dalej niski przyrost naturalny
Problemem są muzułmanie, a nie imigranci jako tacy. W Szwecji wszyscy się normalnie integrują poza muzułmanami, to z nimi są tylko problemy i to ich Polacy nie chcą. Oni mają w koranie napisane że nie mogą się integrować z niewiernymi, że jak wchodzą z niewierną w związek to musi przyjąć islam, a jak jakaś muzułmanka wejdzie z niewiernym w związek to należy go zabić, a ją
To jest też słabe założenie: owszem, gro demografii imigrantów stanowią mężczyźni, bo liczą, że na unijnym prawie dotyczącym sprowadzania bliskim mogą dalej ubiegać się o przyjazd swoich żon i dzieci. Twoja wypowiedź sugeruje, że zakładasz 13k mężczyzn,
A stary testament wcale od Koranu lepszy nie jest.