Aktywne Wpisy

hakeryk2 +155

DwaKolory +273
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

Czy na alternatywnych #launcher działa wam "Ok Google" ?
Dowiedziałem się właśnie, że są już dostępne polskie komendy i chciałem potestować jednak na Hola launcher kompletnie nie rusza.
#mobile #telefony
@Edek_z_krainy_kredek to zauważyłem jednak nie wiem czy chce znów się przesiadać.
" z aplikacji Google" - włączone
Na dowolnym ekreanie, twoje wyniki, naucz mnie modelu głosu, usuń model głosu wszystko na szaro.
Co do ok Google na każdym ekranie to działa to chyba tylko w angielskim? W pl masz tylko z aplikacji