Aktywne Wpisy

ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
źródło: temp_file3016716880944386790
Pobierz
WilecSrylec +385
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
źródło: 000A85442F2YOIKC-C116-F4
Pobierz

Na dniach rusza kurs programowania STM32 na #forbot,
czy są tu jacyś zainteresowani porzuceniem AVR/Arduino na rzecz prawdziwych mikrokontrolerów? 3..2..1.. #gownoburza
http://forbot.pl/kurs/stm32/
#majsterkowanie #zainteresowania #diy #arduino #elektronika
źródło: comment_5dv3rr5OBflq2qAIc8GfAl9W6ndIwuxt.jpg
Pobierz@korgeaux: to daj linka, bo nie wiem gdzie to usuwanie...
“The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.”
― William Arthur Ward
zostawiam do przemyślenia ;)
Możecie zawołać jak ruszy?
@xerxes931: Płytki stm32 to koszt około 40zł (wiadomo, można dostać za mniej i więcej). Same µC są tanie jak barszcz.
@Wyrewolwerowanyrewolwer: postaram się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najłatwiej jednak śledzić tag #forbot