Aktywne Wpisy

Bodzias1844 +442

przecietny_facet +50
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: IMG_1320
Pobierz

Ostatecznie sprawę przekazałem do komorników (jako, że w sumie oszustów było dwóch). Z jednego dłużnika komornik sukcesywnie środki ściąga, niestety drugi w międzyczasie poszedł siedzieć (w wyroku w mojej sprawie otrzymał 10 miesięcy w więzienia w zawieszeniu na 3 lata, więc musiał coś jeszcze przeskrobać).
Poniżej przedstawiam pismo jakie otrzymałem od komornika. Nie chcę odpuścić, bo jest to kwota 600 zł (kwota nie obejmuje zaliczki, którą wpłaciłem komornikowi). Niech spłaca jak tylko wyjdzie. Umorzenie mnie nie urządza. Niby kwota nie jest jakaś duża, ale zawsze coś. Co w takim razie powinienem zrobić? Jak to rozegrać?
źródło: comment_Ndd6C8W4UZehXDeACi5fxns5Ol3JK3Cj.jpg
Pobierz