Aktywne Wpisy
tempyluj +183
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Molek83 +570
Mówisz, że się da. Pewnie tak, ale nie każdemu to pasuje, większości zdecydowanie nie i próbuja zabić czas i nudę. Rzecz w tym, że jako student
Nie wspominajac juz o tym, ze od pracownikow jakiegos bieda stoiska w bieda markecie wymagasz obslugi klienta na najwyzszym poziomie, co swiadczy o niezlym oderwaniu od rzeczywistosci.
Jezeli masz tak duze wymagania to musisz odwiedzac tylko ekskluzywne sklepy, gdzie obsluza cie po krolewsku.
Nie podoba sie obsluga w CCC? Idz do butiku z wloskim obuwiem, gdzie mokasyny kosztuja
W CCC akurat obsługa jest miła patrzy na ciebie i pyta w czym mogą służyć, nie siedzą przed laptopem w słuchawkach i nie mają #!$%@? na otoczenie. Tak powinno być wszędzie, nie ważne co i za ile kupuje. Tak jest w każdym cywilizowanym kraju, ale co ja mówię o cywilizacji skoro jedyne co potrafisz to pluć na mnie
Taki buldupy o glupoty i domniemany brak odpowiedniego podejscia ze strony sprzedawcy to glownie domena osob zakompleksionych, o niskim poczuciu wlasnej wartosci.
Normalni ludzie maja #!$%@? i nie robia giwnoburzy dopoki ktos ich jawnie nie obrazi. We wszystkich tego przybytkach pracownicy umilaja sobie czas czy to siedzac w internecie, czy tez
Ale akurat miejsce mojego urodzenia nie ma zadnego zwiazku z tematem, natmiast twoje zycie zawodowe jak najbardziej.
Tak jak juz wspomnialem, tego typu zachowania i #!$%@? sie o glupoty jest domena ludzi o niskiej pozycji spolecznej. Chcialem zweryfikowac moje obserwacje.
Ps. Podejrzewam, ze w zyciu jednego dnia nie przepracowales
pracowałam w ohh sushi & grill przez pół roku, zarabiałam o wiele więcej niż 1500 na rękę, szefowej naprawdę nie robiło różnicy to czy siedzę na mikro z słuchawkami w uszach, oglądam filmy, czytam czy rozwiązuję krzyżówki. Osoby pracujące na wyspach w centrach handlowo rozrywkowych doskonale wiedzą, że słuchawki w pracy świetnie się