Aktywne Wpisy
Antorus +1266
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.
SkyrFan2000 +99
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
Dzwonienie, smsowanie, poczta, internety, może sporadycznie odczytać jakiś dokument w pdf czy excelu i skorzystać z nawigacji. Bez żadnych gierek, muzyki czy innych niepotrzebnych aplikacji.
#windowsphone #ios #telefony
https://www.youtube.com/watch?v=PoEilwo8UDs
@wypokowy_hazardzista: w sumie ekran nie ma znaczenia. prywatnie używam słabszej Lumii i jestem bardzo zadowolony, stabilnie, gładko, bez większych problemów, ale tyle się nasłuchałem o geniuszu iOSa, że zacząłem się zastanawiać.
A na koniec dodam ze itunes jest niesamowicie przyjemnym programem do obslugi multimediow i jak sie go pozna to jest bardzo wygodny i bezproblemowy