Wpis z mikrobloga

Co wybrać na telefon służbowy - Lumię 930 czy iPhone'a 5s?
Dzwonienie, smsowanie, poczta, internety, może sporadycznie odczytać jakiś dokument w pdf czy excelu i skorzystać z nawigacji. Bez żadnych gierek, muzyki czy innych niepotrzebnych aplikacji.
#windowsphone #ios #telefony
  • 11
@freerunner9: rozmiar mi niestraszny, mam oba telefony, tylko nie mogę się zdecydować którego używać.
@wypokowy_hazardzista: w sumie ekran nie ma znaczenia. prywatnie używam słabszej Lumii i jestem bardzo zadowolony, stabilnie, gładko, bez większych problemów, ale tyle się nasłuchałem o geniuszu iOSa, że zacząłem się zastanawiać.
@advert: Nawigacja w 5s - nie wiem jak darmowe, ale te popularne są bardzo drogie. Sam miałem 4s i jest nieźle aczkolwiek system wrzucania muzyki, filmów czy plików pdf czy innych wkurzało mnie nie samowicie. Mam teraz Lumie 1520 i jak w tym momencie potrzebuję otworzyć dokumentację w PDF to nie mam z tym kłopotu. Wcześniej tylko na OneDrive i spokój.
@soadfan: Dlatego Ci pisze co mozesz zrobic przeciez. Dodatkowo do obslugi plikow mozna uzyc pakietu MSoffice ktory na ios tez jest dostepny.
A na koniec dodam ze itunes jest niesamowicie przyjemnym programem do obslugi multimediow i jak sie go pozna to jest bardzo wygodny i bezproblemowy