Aktywne Wpisy
Toshikate +22
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +18
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
PS. Nauka na przyszłość, żeby bezpośrednio dzwonić telefony alarmowe policji/straży/pogotowia, kontakt przez 112 wydłuża czas interwencji, no bo przecież polskiej policji o opieszałość podejrzewać nie będę bo zadzwoniłem na 99% jeszcze zanim gościa poturbowali.
znajomego tak dojezdzali ze musial przeniesc sie z osiedla
@Drmscape: Póki działają numery 997, 998, 999 to przede wszystkim z nich korzystamy, w niektórych centrach 112 panuje jeszcze straszny bałagan.
@integra: a czy ja gdzieś napisałem, że kibole czy coś? Dobrze wiem o co chodzi, ale czy to znaczy, że mam nie reagować jak