Aktywne Wpisy
proszebardzo2 +451
#!$%@? gdzie oni robią te badania. Tutaj też połowa ludzi zrezygnowałaby z auta by zapobiec zmianom klimatu?
ATAT-2 +13
Może mam pecha do ludzi, może gadam jak stary dziad, może to kwestia przyjmowania i współpracowania z ludźmi zdalnie ale mam wrażenie, że ludzie z młodszego pokolenia nie szanują pracy i mają na wszystko wywalone.
Współpracowałem w przeciągu ostatniego roku z 3 osobami w wieku 20-25 lata i zawsze obserwacje miałem te same:
- ignorowanie poleceń przełożonych, możesz im mówić, zwracać uwagę na co powiedzą 'OK jasne' a potem i tak zrobią
Współpracowałem w przeciągu ostatniego roku z 3 osobami w wieku 20-25 lata i zawsze obserwacje miałem te same:
- ignorowanie poleceń przełożonych, możesz im mówić, zwracać uwagę na co powiedzą 'OK jasne' a potem i tak zrobią
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts
@tfuj_pszyjaciel:
Hmm...USA oraz dość spora ilość krajów Europejskich (np. Polska, Wielka Brytania oraz Francja) były zaangażowane w większość ostatnich wojen na bliskim wschodzie. Ba mało tego, ostatnie dwie największe wojny sami wywołaliśmy (wojna w Iraku i Afganistanie). Podczas "wiosny arabskiej" państwa takie jak Francja czy też UK wysyłały pomoc militarną oraz niemilitarną dla rebeliantów.
Nie twierdzę że jesteśmy w całości odpowiedzialni za burdel
@tfuj_pszyjaciel: A to do nas uciekają Ci imigranci, czy też może do UK, Francji lub Niemiec? Większość z tych krajów była zaangażowana militarnie i niemilitarnie w "arabską wiosnę"
Oczywiście że tak, zgadzam się z tym w zupełności. Pomimo tego że