Wpis z mikrobloga

Hej, #siedlce, jedynkę na liście PiS w Waszym mieście udało się wziąść posłance Krystynie Pawłowicz. Mam nadzieję, że się cieszycie. Przypomnę Wam, z czego ta pani zasłynęła (między innymi...):

- fałszywie i niezasłużenie tytułuje się profesorem #

- uważa, że pisze się "wziąść" zamiast "wziąć", a oponentów jej śmiałej tezy nazywa lewakami i komunistami z pruszkowskiej szkoły języka polskiego #

- mówiła, że nie będzie startować w tych wyborach, po czym tę obietnicę złamała #

- groziła dziennikarce zamknięciem w psychiatryku #

- dumnie kultywuje tradycję Lecha Kaczyńskiego mówiąc do innych "s--------j!" #

- nazwała związki homoseksualne "jałowymi i żyjącymi na koszt społeczeństwa" # samemu będąc bezdzietną, sześćdziesięcioletnią panną siedzą w Sejmie na nasz koszt, choć nie robiącą tam absolutnie nic produktywnego

Z pozostałych informacji:
- Kurski i Mastalerek nie startują. Przynajmniej tyle dobrego, dwóch polityków w najgorszym tego słowa znaczeniu mniej.
- #lodz zostaje "nagrodzona" jedynką w postaci spadochroniarza, tabletowego niedoszełego-prezydenta-premiera-i-kogo-tam-jeszcze Glińskiego.
- #krakow z kolei dostaje jako jedynkę Małgorzatę Wasserman, znaną w polityce jedynie z tego, że jest córką zmarłego tatusia.

To będą ciekawe cztery lata.

#polityka #bekazprawakow #pis #neuropa #4konserwy #duda
alkan - Hej, #siedlce, jedynkę na liście PiS w Waszym mieście udało się wziąść posłan...

źródło: comment_BeoLMXMXhj5mALWhLx7UZXx6cyyt2uJN.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

fałszywie i niezasłużenie tytułuje się profesorem

@alkan: Czekam na podobny wpis w odniesieniu do "profesora" Nałęcza i "profesora" Bartoszewskiego. A nie, przecież oni są nasi, ich się nie tyka.
  • Odpowiedz
@seattle: A bo to mało było wpisów na ten temat? Chcesz, to rób, ja Ci przecież nie bronię. Tylko nie zapomnij poprosić na tajnym kanale o pomoc kolegów. :)
  • Odpowiedz
@alkan: Czekam aż Ty napiszesz. Pokażesz swoją konsekwencję czy potrafisz atakować tylko jedną stronę? Kłamstwa i hipokryzja zostały Ci już udowodnione w innym wpisie, a Ty dalej w to brniesz.
  • Odpowiedz
@seattle: Kłamstwa i hipokryzja? Bo pomyliłem jedną partyjną gazetkę z inną? No coś strasznego. Po drugie: po co mam to robić? Temat był już wielokrotnie przewałkowany. Po trzecie: każdy sobie rzepkę skrobie. Wy kontrolowaliście PO, ja kontroluję PiS. Każdy pisze o tym, co go interesuje i na czym się zna. Po czwarte, Bartoszewski nie żyje, a Nałęcz właśnie opuścił czynną politykę, natomiast Pawłowicz jest w partii, która zaraz przejmie władzę,
  • Odpowiedz
@alkan: Za pomocą tej samej zasady ślimak w przyszłości będzie rybą, a marchewka będzie owocem. To że większość ludzi zacznie nazywać osła koniem to nie znaczy, że osioł tym koniem się stanie.
  • Odpowiedz