Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +541
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Bunch +2
Hej, jak mogę rozwiązać problem z odpaleniem gry? Dostaje taki komunikat....
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
#steelseries
@kisiowy: kupić normalnego pada od xboxa 360/xboxa one jak przystało na człowieka, a nie cudować
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wybacz takie głupie porady na początek, ale nie wiem jak bardzo obeznany jesteś w obsłudze tego programu.
@kisiowy: to serio takie wielkie jest?
@xann: tak