Wpis z mikrobloga

@brunetroll089: damn, siedzieliśmy kiedyś w knajpie ze znajomymi na jakiejś imprezie okolicznościowej, lała się generalnie wódeczka i było dość wesoło, a przy stoliku obok siedział taki właśnie samotny pan z kwiatami i z telefonem w ręku. Zaprosiliśmy go do nas, ale smutny odmówił i poszedł do domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@brunetroll089: Zupełnie nie rozumiem takich ludzi. Na szczęście nie mialem takiej sytuacji w której ja sam na kogoś czekalem i ten ktoś mnie olał, ale mieliśmy tak z kolegą i moją dziewczyną - nasza koleżanka po prostu nie przyszla. Naprawdę, wytłumaczcie mi mircy bo nie rozumiem co jest takiego trudnego w wysłaniu smsa "Nie przyjdę, przepraszam." ?
  • Odpowiedz
Przypomialo mi się jak kiedyś umówiłem się z dziewczyną na jakąś tam randkę czy coś. Ale poprzednio całą noc grałem aż do rana i wiecie co?? Zaspałem!!!! Poszedłem w umówione miejsce spóźniony godzinę no laski już nie było i telefonu też nie odbierała, chyba musiała się w-----ć..
@brunetroll089:
  • Odpowiedz
@brunetroll089: ale jaki to ma sens, przecież w miejscu gdzie zamieszcza ten tekst zagląda tylko mała grupka ludzi, jakim cudem ma tam zajrzeć osoba, o której się wspomina? skąd w ogóle tak idiotyczny termin się wziął?
  • Odpowiedz