Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Uczę ją po prostu, by za każdym razem jak tylko coś jej jest nie tak, to żeby nie płakała, tylko starała się ból przezwyciężyć i zachować spokój.
Pewnego razu, jesienią, wracałam z nią z zakupów.
Moja córka, jako pomocnica tatusia, niosła dwie małe torebki w obydwu rączkach.
Po wejściu na klatkę schodową trzeba było przejść
po schodach na górę. Moja córka na jednym z poziomów się zakołysała i uderzyła (dość mocno) głową w żebro
od kaloryfera.
Nic nie powiedziałem tylko patrzyłem co zrobi. Widzę, że oczy jej się zaszkliły, opuściła głowę na chwilę, wzięła kilka szybkich oddechów, w końcu spokojnie powiedziała:
#pasta #byloaledobre #coolstory #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lacik: Czemu nie wspominasz o synu, @porque ? Wstydzisz się go?
@Lacik: JAK
Dziewczynka około 4-5 lat jedzie na rowerku obok idącego ojca. Doskoczył do niej kundel i szczekał. Dziewczynka zeszła z roweru i się nim zastawiła przed psem. Rozejrzała się i cofnęła się z rowerem po mały kamień. Rzuciła tym kamieniem w psa, po czym pies uciekł. Ojciec stał z boku i tylko obserwował.
To w końcu jesteś #niebieskipasek czy #rozowypasek?
Twoja córka przy mojej to słabiak.
Ja swojej trzylatce pokazałem lizaka a potem na jej oczach sam go zjadłem.
Oczy jej się zaszkliły i powiedziała tylko: "zniosę to upokorzenie jeśli tylko KNP ma przekroczyć próg wyborczy"