Wpis z mikrobloga

Co tu się #!$%@? to ja nawet nie... Patrze dziś z rana na fejsa a tu 3 laski - lat 18-19 wielce zaręczyny xD więc wchodzę w szczegóły profili co to za dziewczyny w ogóle i skąd je mam je na fejsie a tu z mojej rodzinnej miejscowości... Mówię sprawdzę co tu skłoniło do tak debilnej decyzji a tu szok i niedowierzanie xD

#ciaza #zareczyny #logikarozowychpaskow #wpadka #zwiazki #truestory #coolstory
AndrewSzusty - Co tu się #!$%@? to ja nawet nie... Patrze dziś z rana na fejsa a tu 3...

źródło: comment_F5ho9WtJRHyiknVBRQIIZRRXMGxlxA1I.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndrewSzusty: Średnio między 16-24 rokiem życia kobieta jest najbardziej płodna i ma największe szanse na urodzenie zdrowego dziecka, później jest tylko gorzej. To że dziewczyny i chcą ustabilizować swoje życie to chyba normalne.

PS: Ile miała lat twoja matka jak urodziła pierwsze dziecko, 30lat? Jakoś nie sądzę.
  • Odpowiedz
@rybak17: niestety, jak sam zaznaczyłeś "stać", słowo klucz. Niestety w naszej sytuacji niewiele osób stać aby mieć dziecko w tak młodym wieku nie wspomnę o tym aby miała ona poukładane w głowie
  • Odpowiedz
@AndrewSzusty: Co masz na myśli naszej sytuacji? Kobieta a mężczyzna to zupełnie inne kwestie. Wartość matrymonialna kobiet spada na łeb na szyje już po 30 za to jest najwyższa w wieku złóżmy 16-24lat. U facetów jest odwrotnie bo większość w wieku 16-24lat ma nikłe doświadczenie i wiedzę oraz mało zgromadzonych dóbr jakie może zaoferować partnerce co się zmienia wraz z wiekiem.

Czy w wieku 32 lat jak się już dorobisz
  • Odpowiedz
@rybak17: wolę ogarnięta 25 latke która ma już trochę doświadczenia życiowego oraz doświadczenia zawodowego, aby po zakończeniu opieki nad małym dzieckiem nie miała problemów aby wrócić do życia zawodowego. Mamy inne podejście do życia i tylko tyle. Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@AndrewSzusty: Tak tylko większość 25 latek naprało obecnie doświadczenia życiowego oraz zawodowego kończąc gównokierunek na studiach a o wychowaniu dzieci i tak nie mają większego pojęcia bo niby skąd mają mieć.
Ciąża to nie choroba a i nie każda wpadka musi się kończyć zakończeniem edukacji i pacy na kasie w tesco. Często nawet wręcz przeciwnie bo dziewczyna będzie miała motywacje do wzięcia się za siebie, będzie mogła też liczyć na
  • Odpowiedz
@rybak17: przecież już pytałeś, patrz up... Niestety dziewczyny z tak małych miejscowości z której pochodze na prawdę mają #!$%@? i zero motywacji, żeby coś zmienić więc wybacz Twój argument nie trafia do mnie.
  • Odpowiedz
@rybak17: skoro pamiętam jak biegały po osiedlu mając po 10 lat gdy ja miałem, te 18-19 lat nie wspomnę jak ostatnio wracałem z piwka ze znajomymi z miejscowości a one się zataczały to cóż... tak nie znam ich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AndrewSzusty: Stwierdzasz że dziewczyna nie nadaje się na matkę bo widziałeś ją wieczorem w weekend nie trzeźwą? To że pamiętasz jak prawie 10 lat temu bawiły się na osiedlu ma duże znaczenie.
  • Odpowiedz
@rybak17: nigdzie nie zaznaczyłem, że się nie nadaje. Zaznaczam tylko, że wiem, że te zaręczyny i dziecko jest z przypadku. Nigdzie nie wchodziłem w jej umiejętności bycia rodzicem. Dla mnie tylko beka, że nagle 3 się zgrały na wpadkę. Ty zaczynasz przechodzić w skrajność i dorabiać sobię jakąś logikę niepotrzebnie bo jej tu nie ma. Skończ bo do niczego to nie prowadzi. Pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz