Aktywne Wpisy

adam-pajac +283
#p0lka Co kobiety mają z tym pompowaniem ust? Dla kogo one to robią? Chyba dla innych kobiet bo nie uwierzę, że jakiemuś normalnemu facetowi to się podoba. Spodobać się to może jedynie 50-letniemu Cześkowi albo facetom z budowy bo "hehe lepiej ssie". Jak sobie taka napompuje te wary to od razu +10 do wieku i zamiast ust ma parówkę pękniętą w mikrofalówce
źródło: besties
Pobierz
PxSQ +7
Hej, jakie książki wywarły na was największy wpływ? Takie, które gdzieś tam otworzyły oczy na pewne kwestie lub bardzo zapadły w pamięć i po ich przeczytaniu nie byliście już tymi samymi osobami?
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”

Łazienka jest ułożona w taki sposób, że sedes jest przy ściance GK. Jak w takim przypadku wygląda montaż sedesu wiszącego, żeby się to nie chwiało i nie spadały obrazki z drugiej strony ściany? (╯︵╰,)
Wzmacnia się dodatkowo ściankę czy może są stelaże do sedesów, które chwyta się do podłogi i sufitu?
źródło: comment_bLLqjR7Rinp8ly6ttkHngRZFWOiEkZ7G.jpg
Pobierzźródło: comment_K31YaeHx3g19OkpVIwhjCKqYs98na5bW.jpg
PobierzZa gips karton daj dodatkowo grube OSB (18 mm a najlepiej 22), bo płyta gipsowa, nawet położona podwójnie, sama w sobie po pewnym czasie zaczyna się gimnastykować i jak siadasz to czuć, że miska razem z zadkiem delikatnie
U mnie jak kupowaliśmy to Geberita (tak, drogi ale ponoć nigdy nic się nie psuje) z mniej więcej takim samym stelażem jak pokazuje @galonim. Dodatkowo powzmacnialiśmy drewianymi ościeżnicami żeby być pewnym że GK nie trzeba będzie rozwalać. ;)
Nawet ścianka jeszcze nie stoi (2-3 tygodnie jeszcze), ale jak ją będą stawiać, to muszę być na bieżąco ze standardami wykonania takiego elementu z przygotowaniem na wiszący sedes.