Aktywne Wpisy
Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
Jestm w #londyn na kilka godzin, ale zdążyłem przejechać się samochodem (jako pasażer). Kierowca (W) polak, znajomy zaufany. Wsiadam do samochodu, a że byłem zmęczony, to mówię, ze się zdrzemnę w czasie jazdy. W. mówi, że spoko, bo on jeszcze idzie coś tam załatwić z biletem czy coś w tym stylu (jakieś swoje sprawy) i będzie za 15-20min. No to ja śpię, przespałem moment ruszenia. Dobrze, że W wiedział, gdzie mnie zawieść, bo nie musiał mnie budzić. Jakież było moje zdziwienie, kiedy budę się...
Całe życie mi przed oczami przeleciało, ale nie chciałem nic mówić, bo jeszcze się chłopak obrazi, a za darmo mnie podwożą.
Więc powiedzcie mi, czy wszyscy tutaj tak jeżdżą?!
#coolstory #truestory #emigracja #uk #drogi #ruchdrogowy
Komentarz usunięty przez moderatora