Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +182
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)

one_man_army +28
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki

#python #programowanie
pip import six
to wywala mi Invalid Syntax
pip install sixjak już. A później w kodzieimport six@barani_leb: przerasta Cię
python get-pip.py
pip install six
nie brałbym tego za pewnik
o ile nie masz napierniczone w systemie i masz roota to ze strony pipa ściagasz get-pip.py
python get-pip.py
pip install modul
pip import modul
i wsio, wiecej nie ma, nie ma potrzeby. Jak cos Ci nie działa, sypie bledami to widocznie masz sraczkę w bibliotekach
Jakbyś dał jaki Syntax error wywala to by było wiadomo, bo możesz mieć pip dla pythona 3, a jak system korzysta z 2.7 to będzie właśnie syntaksami rzucało.
SyntaxError: invalid syntax
Albo spróbuj uruchomić terminal z uprawnieniami administratora i zobacz czy działa
@dejson: A gdzie dokladnie mam to sprawdzic?
http://superuser.com/questions/341192/how-can-i-display-the-contents-of-an-environment-variable-from-the-command-promp
Bo zachcialo mi sie wykresow, #!$%@?...