Wstawię sobie tęczę na profil. Pokażę w ten sposób że stawiam na miłość i przyjaźń. Na równouprawnienie. Kraj pełen miłości, w którym geje i lesbijki chodzą za rączki z uśmiechem od ucha do ucha. Chłopcy całujący się wieczorami na ulicach. Po niedługim czasie do szczęśliwej drużyny dołączają pedofile i zofile. Nekrofile, sarnofile oraz muzułmanie z ISIS i feministki idący za rączki. Uj wie co jeszcze.
Przeraża mnie fakt, że coraz więcej osób dąży do tego typu samozagłady. Powiedz mi piękna, jak wyobrażasz sobie funkcjonowanie takiego państwa.
@Francisco_dAnconia: Dlaczego miałbym się wstydzić? Nikt nie powinien się wstydzić tego, jakim jest.
Jak chcesz się umówić z jakimś chłopakiem, to Ci nie pomogę, bo nie jesteś w moim typie*. Poszukaj może towarzystwa w aplikacji grindr, tylko nie wiem, czy ona działa w ogóle w Polsce.
@Francisco_dAnconia: To, że ktoś nie chce posiadać zwierzątka domowego, nie znaczy, że jest zoofobem. To, że komuś nie podobają się czarne kobiety lub azjatki, nie znaczy, że jest rasistą. To, że mężczyźna nie jest zainteresowany związkiem z innym mężczyzną nie oznacza, że jest homofobem. Życzę Ci spokojnego wieczoru bez tworzenia dalszych urojeń.
@biczplis: @Keffiro: Dobra już dobra, nie mogłem się powstrzymać (; Ale żeby wplątać w to zoofobię... miszcz przez szcz. Jakby zoofobia była czymś moralnie złym.
Poznaj sekret, który rozwścieczył wykopowych podludzi.
Może chcę się umówić.
Jak chcesz się umówić z jakimś chłopakiem, to Ci nie pomogę, bo nie jesteś w moim typie*. Poszukaj może towarzystwa w aplikacji grindr, tylko nie wiem, czy ona działa w ogóle w Polsce.
Ale żeby wplątać w to zoofobię... miszcz przez szcz. Jakby zoofobia była czymś moralnie złym.
Komentarz usunięty przez autora